SupAA DupAA
BlackWhite?



Welcome to my blog . I hope you guys FOLLOW it baby ! Thankyou !!

Free FUCK for copydog and haters yeah !.


Round-Round



Story About Links Goodies


Square-Square



"240"


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
AMEERA AHMOEY
Monday, 5 December 2011 | 23:01 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum to all muslims :)

Comel tak yang dekat atas nih ? comel kan kan kan ? dah . aku puji kau sikit je . kang kembanggg buntot kauu . HAHA . rinduu doh aku dekat kau meera . sumpah doh ! tak tipu . aku tipu 4 percent je . HAHA . bila aku nak hang dekat kau doh ? tak pernah lagi aku hang dengan kau . hihi . teringat time aku school dekat seri ampangan dulu . kita rehat sama sama . serong kelas sama sama dengan budak budak nih . time tuh kita semua gila gila kan weh ? nanti aku free aku call lah kauu ehh . kbye :*

TAK TAHU NAK LETAK TITLE APA ?
| 22:43 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum to all muslims :)

Eyy . bila lah aku nak couple nih ? asyik asyik couyple break jer kan ?hmm . boring juga doh asyik di permain kan je . kau ingat aku nih apa ? patung dora ke doh ? actually aku pun ada maruah doh . agak agak lah kan . kau ingat kau HOT sangat ke doh nak main kan perasaan perempuan . err . HOT lah sangat kan ? setakat lepak KL apedehal ? tak kisah lah aku . kau kan nak gf yang HOT . CANTIK . LEPAK KL . SEMUA ORANG KENAL . apadehal ? err . loya tekak aku dengan fasal HOT nih doh . err . mampuih aku dengo perkataan HOT kau tuhh ! bawak mati lah kan . kbye .



Older Post